Selamlar. Oncelikle şunu belirtmeliyim ki bisiklet hakkında bilgim ve tecrubem yok. Askerliğimi yaptığım Tugay buyuk bir yer olduğu icin bazı komutanlarımız, ulaşım amacıyla Tugay icerisinde bisiklet kullanıyorlardı ve bu bisikletler hoşuma gitmişti. Neredeyse bir senedir aklımda bisiklet alma fikri var. Bisiklet bolumundeki konulara ve sitelerdeki bazı videolara goz attım. Kullanma amacım tamamen etkinlik ve spor amaclı duşunuyorum fakat arada yol da yapabilirim. Bu tanıma dayanarak hybrid mi doğru tercih olur bilemiyorum. Nasıl bir yolda kullanacağım sorusuna gelirsek, ufak bir ilcede oturuyorum ve yollarımız envaiceşit altyapı calışmalarından dolayı kum, toprak ve cukurlarla dolu. Tabi bu hep boyle devam etmeyecek, en gec 1 yıla yollar duzelecek. Kısa caplı araştırma yaptım, hem sosyalde hem de inceleme videolarından hareketle Mosso Legarda modeli biraz kafama yattı. Tabi bilgim olmadığı icin sanırım bu modelin bile kendi icinde ceşitleri var sanırım (vites farkı, fren ceşidi, vites markası vb.). Bazı bilgileri de vermem gerekiyor sanırım kadro boyu icin. Boyum 1.84 civarında, kilom ise 74. Başlangıc seviyesinde bel rahatsızlığım var. Ozellikle @bilgisayarKurdu ve @aydınTuna dan bu model konusunda yorum bekliyorum. Teşekkur ederim.