Arkadaşlar yeni motor ehliyeti aldım yaklaşık bir 4-5 ay 125CC motor kullanıp ondan sonra 250CC'ye gececeğim bir arkadaşım var yurt dışında burada daha once R25 almıştı uygun fiyattan Turkiye'ye donunce onu alacağım başlangıc icin ekipman duşunuyorum ekipman butcem yaklaşık 6000 TL kask olarak aslında bir model sectim butcemi aşıp taksitle bunu alsam ama gunluk hayatta kullanmak zor olur gibi sanki yani Held Full-Speed Korumalı Motosiklet Tulumu (Beyaz/Siyah) Fiyatı ve Ozellikleri
Normalde bu butceye cıkamam ama yani bilmiyorum gunluk hayat icin uygun değil gibi zaten aklımda şoyle bir kombinasyon var aslında.
Kask olarak bunu duşunuyorum sertifikaları gayet iyi gorunuyor Ls2 Vector Swipe Rainbow Kask Fiyatları ve Ozellikleri 2000TL.
Clover RainJet WP Korumalı Motosiklet Ceketi (Siyah) Fiyatı ve Ozellikleri 2200TL.
4Riders Sturgis Kevlar Korumalı Motosikletci Pantolonu (Siyah) Fiyatı ve Ozellikleri 1100TL.
Clover KVS Korumalı Deri Motosiklet Eldiveni (Siyah) Fiyatı ve Ozellikleri 1000TL eldivene biraz onem verdim ozellikle uzun omrulu secmeye calıştım ekipmanları ayakkabıyı biraz daha bekleyip alacağım hem bu donem ayağım biraz buyuyor sanırım hem de biraz kaliteli bir şeyler almayı planlıyorum.
Bu ekipmanları 250CC de de kullanacağım 250 CC icinde uygun mudur sizce veya bu fiyata daha iyi bir şey alabilir miyim?