Arkadaşlar ben bayağıdır bir araştırıyordum, CBR duşundum ama cok bitikler en az 60.xxx km de hepsi ve suren tayfa da belli. Sonra CB125F falan duşundum ama onlarda pahalı. Bir suru motor gordum baktım ama hicbirinden emin olamadım. A1 ehliyetim olduğu icin 125CC olması şart. Pulsar ns serisi guzel gibi ama 125likleri pek tutulmamış. Arkadaşımın onerisi uzerine Mondial'lere bakmaya başladım. 2020 modelleri 25 30 bandında değişiyor, onu haric gorunuşleri de cok hoşuma gitti. Arkadaşım yakıt cimrisi olduğunu, konforunun cok guzel olduğunu soyledi. Bakım harici masraf yapmamış kendisi. Sizce nasıldır Mondial driftler? Bir de şunu merak ettim 125 drift l CBS ile drift lnin arasında ki farklar nedir? Kullanan suren bilen varsa, yardımcı olursa cok teşekkur ederim.
Ornek olarak DriftL ve DriftL CBS, bu da sıfırı , Bu da sıfırı DriftL'nin, CBS'nin sıfırını bulamadım. Bir de Mondial'in 125liklerde en iyi modeli bunlar mı? İyi Sosyal'ler.
Ekleme:
On Disk​
On tekerlekte bulunan soğutma kanallı kombine fren sistemi (CBS) sayesinde guvenle surebilir ve kolayca durabilirsin.

Sitesinde boyle yazıyor arkadaşlar, sanırım bayide ki de CBS oluyor.
Mondialden başka oneriniz varsa beklerim.