249W bir elektrikli bisikletim var ve onunla bugun 1 saattir oruclu iken annemi pazarın onunde bekliyordum, sinirliydim, her neyse eve donerken polis durdurdu ukala bir şey annemde dedemle konuşuyordu yaşın kac dedi bende 15 dedim bu ehliyet falan bir şeyler dedi daha ne dediğini bilmiyor bende bu ehliyet gerektirmiyor dedim bilmem bir şeyyler soyluyor bende tamam diyorum sonra 15 yaşındaki cocuk bana tirp atamaz diyor, ya sen kimsin ki ben sana trip atayım adama tamam diyorum trip bahsediyor polis olduğu icin korkup abi ozur dilerim falan diyeceğimi sanıyor hicbir sucum yok, istesem ceza yazarım diyor, haklı olan benim sen kime ceza yazıyon derdimde annem girdi araya polise boş ver falan diyor ulan haklı iken haksız duruma duşurdu beni, anladı zaten yuzunden belliydi yanlış bildiği, bilmem tehdit ediyor cekerim motoru diye, elektrikli motorumun ruhsat ı yok plakası yok bisikletten farksız haksız duruma duşmemek icin konuşuyor, yuzunde maske bile yoktu zaten polisi değil mi belli değil zaten, daha demin gelirken 16 yaşında cocuk araba kullanıyordu her şey beni buluyor resmen.
Arkadaşlar olay boyle sorularım şoyle:
249W elektrikli bisiklet ehliyet gerektirir mi?
Bana ceza yazabilir miydi?
Yazsaydı, haklı isem neler yapabilirdim?
249W elektrikli bisiklet ehliyet gerektirir mi?
Motosikletler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Motosikletler
- 249W elektrikli bisiklet ehliyet gerektirir mi?