Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı dev maca taraftarlar damga vurdu.
Siyah-beyazlı tribunlerin ilk tepkisi Valerien Ismael'e oldu.

Karşılaşmanın 64'uncu dakikasında henuz değişiklik yapmayan Valerien Ismael'e yonelik "Ismael uyuma, değişiklik yapsana" tezahuratları tribunlerde yukseldi.
Siyah-beyazlı taraftarlar Valerien Ismael'in oyundan aldığı Dele Alli'yi ıslıklayarak tepki gosterdi.
Beşiktaş'ta taraftarlar macın son dakikalarında Valerien Ismael'e yonelik istifa şeklinde bağırdı.
Bu sırada tribunlerde bazı taraftarlar "Sergen Yalcın" tezahuratlarında bulundu.
Mac sonunda taraftarın istifa tezahuratlarına cevap veren teknik adam, "Turkce bilmiyorum, mac hakkında konuşmak istiyorum" diye konuştu.
Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in taraftarlar tarafından istifaya davet edildiği donemde tribunlerde adına tezahuratlar yapılan Sergen Yalcın suskunluğunu bozdu.
Beşiktaş'ı 2020-2021 sezonunda Spor Toto Super Lig'de şampiyon yapan tecrubeli teknik adam, siyah-beyazlıların durumu hakkında dikkat ceken ifadeler kullandı.
Milliyet'e konuşan Beşiktaş'ın eski teknik direktoru Sergen Yalcın, siyah-beyazlı tribunlerin Valerien Ismael'i istifaya cağırıp, kendisi lehine tezahuratta bulunmasını normal karşıladı, ancak Fransız teknik adama arka cıktı.
"TARAFTAR İSTEDİĞİ GİBİ BAĞIRIR"
Yalcın, "Taraftar istediği gibi bağırır, engelleyemezsiniz. Bu oyunda tepki de var, ovgu de... Doğal karşılamak gerekir. Taraftar eleştirebilir, kızabilir, bu oyunun doğasında var. Bunlar futbolun icinde olan doğal tepkilerdir. Kaldı ki Beşiktaş iyi bir takım... Bence zirvenin de en buyuk ortaklarındandır. Oyle kalkıp, ah vahlar cekilecek bir tablo yok ki ortada.
Puan cetveline baktığımızda herkesin hedefte olduğunu goruyoruz, yani herkes birbirine yakın... Oyle karalar bağlamaya da gerek yok" ifadelerini kullandı.
Sergen Yalcın, meslektaşı Valerian Ismael ve yeni transferlerle ilgili de şoyle konuştu:
"BANA ASLA YAKIŞMAZ"
"Takımın başında bir hoca var, onunla ilgili yorumlar yapmak hem doğru olmaz hem de bana asla yakışmaz. Ona saygısızlık olur. Bu konulara girmek istemiyorum. Sadece oyunsal anlamda biraz sıkıntı var. Kaldı ki, alınan oyuncular Preimer Lig'den geldiler. Hepsi de onemli isimler... Kariyerleri de bunun en buyuk gostergesidir."
Ligin uzun bir maraton olduğunu da hatırlatan başarılı teknik adam, "Biraz sabır ve destek gerekir. Taraftar neticede takımın hep başarılı olmasını, istiyorlar, tepkileri bundandır" yorumunu yaptı.