Arkadaşlar merhaba. Babam ile araba bakıyoruz. 300000 TL gibi bir paramız var. Elimize bu kadar para gecmişken 0 araba keyfini yaşamak istiyoruz. Ben yeni yeni araştırmaya başladım arabalar ve ozelliklerini fakat bayağı karmaşık ve cok bilgi varmış. O yuzden bilen insanların fikirlerine ihtiyacım var. Sedan olmasını istiyoruz. Ben şimdilik 3 tane opsiyon belirledim araştırmalarımın sonucu bunları yazacağım ama farklı fikirlere de acığım. İlk olarak en yakın olduğumuz ve aklımızdaki model daha once de kullandığımız ve cok memnun kaldığımız arabamız Toyota corolla. Ben cok az yakması sebebiyle hibrit modellere cok odaklandım. Bayiye gidip baktık. Sanrooflu modellerinde tavanın arka koltuğu sıkıştırması beni biraz rahatsız etti ama sanroofsuz nodellerinde o sorun yok. O yuzden flame paketi ideal geldi. İkinci olarak Honda civic dusunduk. 1.6l benzinli versiyon veya 1.5 Turbo benzinli versiyon ilgimizi cekti cunku cok hoş gorunuyor. Tam bu versiyonları arasındaki eco modeli tuplu olduğu icin eledim( belki cok gelişmişlerdir bilmiyorum ama tuplu araba kotudur ve guvensizdir diye bir imaj kalmış aklımda). Son olarak da scoda octavia 1.5 Elite modelini duşundum. Araştırdım kadarıyla cok ovulmuş. İyi yaptığı bir şeyler var demek ki. Yorumlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.