Dostlar selamlar, 225 beygirlik 1.6 Puretech Peugeout 508 duşunuyorum. Genel olarak onerir misiniz? Sorunları varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Yedek parca işi ve kasko durumlarına cok hakim değillim Peugeot'nun, ondan yıllık kaskosu ne kadar gelir kullanan varsa soyleyebilir.

Malum 225 beygir ve benzinli, sizce şehir ici 8-9'un altında yaktırılabilir mi? Yakıt tuketimi konusunda sacma işler yaparsa performanstan odun verip malum dizel tercih edeceğim. Genel olarak arabayı şehir icinde kullandım ve bayağı beğendim. Başka 508'in rakibi olarak aynı segment ve aynı kalitede başka markalar onerebilirsiniz ama lutfen Passat onermeyin. Bana kalırsa Peugeot'in rakibi Arteon ve daha Premium segmentte ki arabalardır.

Son olarak gerek Coupe formundan olsun, gerek sportif bir araba olmasından olsun sizce arkadaki yolcu icin uygun bir araba mıdır? Yani arkadaki yolcu rahat rahat seyahat edebilir mi?

Şimdiden teşekkurler. @aykutelmas hocam sizide etiketliyorum, fikriniz lazım .

Not: OTV indiriminin gelme ihtimali bana gore 0. Ama harbiden piyasa bu haldeyken imkan vermek istiyorum. Olabilir mi sizce?