Selamlar merhaba. 24 yaşındayım bir tane arabamız var ama ben cok nadir kullanıyorum.

Araba kullanma tecrubem cok fazla paralel park olsun geri manevralar diğer zor manevralar olsun hepsini biliyorum yapıyorum ama trafik tecrubem cok yok cunku şehir icine cok girmiyorum yaşadığım şehir trafik yoğunluğu olarak belki de Turkiye de ilk beşte olabilir.

Aslında trafik kurallarını biliyorum ehliyeti kalmadan aldım ama şehir ici trafik farklı oluyor. Allah'a şukur herhangi bir kaza yaşamadım ama yaşayacak oluyorum ve bu benim modumu moralimi duşuruyor sanki hicbir şey bilmiyor muşum gibi oluyor kendime kızıyorum.

Mesela bugun yine şehir icinde cok sacma bir hata yaptım cok basit normalde onu yapmam, duşunurum, ama o an direk surdum ve neredeyse soldan iki tane araba bana carpıyordu.

Kaza olmadı ama o durum benim modumu moralimi bitirdi kendime kızdım trafikte hic kusursuz suremiyorum hep basit hata yapıyorum kendime guvenim kalmıyor ya.

Sizde de boyle oluyor mu ben cok beceriksizim diye kendime kızıyorum moralim bozuluyor. Aklımdan cıkmıyor.