İstanbul ’un Arnavutkoy ilcesinde, ev sahibi-kiracı anlaşmazlıklarına bir yenisi daha eklendi. İddiaya gore, yaşlı Doğan cifti 3 yıldır kiracı olarak yaşadıkları evden, ev sahibi evi sattığı icin cıkarılmak istendi. Kış ayı yaklaşırken kiralık ev bulamayacaklarını duşunen Altıparmak Doğan ve eşi Ayşe Doğan, ev sahiplerinden yaz ayına kadar sure istedi. DHA ’nın haberine gore; dun akşam dolaşmaya cıkan yaşlı cift, bir daha evlerine giremedi. Cift evlerine donduklerinde kapı kilidinin değiştirildiğini gordu. Karanlığın cokmesi ve soğuk havayla birlikte sokakta kalan yaşlı cifti o halde goren mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. İcerisinde tum eşyalarının bulunduğu evlerine giremeyen Altıparmak ve Ayşe Doğan, yaşadıklarını gozyaşları ile anlattı. Arnavutkoy'de ev sahibi anahtar değiştirdi, yaşlı cift kapıda kaldı
Yaşadıklarını anlatan 84 yaşındaki Altıparmak Doğan,
"Biz eve geldik iceriye girmeye calıştık ama giremedik her şeyimiz iceride, biz 2 senedir burada yaşıyoruz. Kiramızı oduyoruz. Ben 1938 doğumluyum eşimle beraber bu evde yaşıyordum. Evi satmış ev sahibimiz, bu yuzden cıkmamızı istedi. Biz ev aradık ama bulamadık. Eşyalarımız iceride kaldı. Her şeyimiz iceride kaldı. Polisi aradılar bilmiyorum bir şey olmazsa dışarıda yatacağız." dedi.

Ayşe Doğan ise,
"Biz dedik ki dolandık ev bulamadık yapmayın yaza kadar kiramızı verelim oturalım bir şey demeyin dedim. Beni yere attılar, ayağım cok ağrıyor, kırılmış gibi uyuyamadım. Biz bugun evden cıktık, geri geldiğimizde kapımızı acamadık, kapımızı acın dedik acmadılar. Ne yapacağımızı bilmiyoruz, dışarıda kaldık biz. Bize sahip cıkan yok, eşimle beraber yaşıyorum." diye konuştu. İhbar uzerine yaşlı ciftin evinin bulunduğu yere gelen polis ekipleri, cifti şikayetci olmaları uzerine polis merkezine goturdu.