Merhabalar arkadaşlar.. Yaklaşık 1 hafta evvel 3 kapı 96 model Polo aracımı sattım 27.500 TL'ye. Ustune kredi cekip yeni arac almayı planlıyorum. Tercihen Hatchback kasa arac bakıyorum. 40-50 bin TL arası butcem var. En az 2002 model, en fazla 200 bin KM'de arac bulmaya calışıyorum. Chevrolet Kalos'a yonelirsem minimum 2004 modellerinden almış oluyorum o yuzden beni cok cezbediyor ve cokca da araştırdığım ve beğendiğim bir aractır.. lÂkin 1.4 SX (yani en dolu paket) modelini alamadığım icin, butcemi aştığı icin cok sıcak bakamıyorum. Peugeot 206 1.6 Roland Garros bu aracı buldum bugun. Peugeot'lardan olabildiğince uzak durmaya calışıyor idim fakat bu aracı gorunce bir kafam karışmadı değil. Peugeot 206 1.6 Roland Garros'lar ve Peugeot 206 1.6 XT paketler bana sorarsanız sınıflarının başarılı araclarındandır. Fakat bu araca bu kadar para verilir mi? Yani butcemi aşmış oluyorum attığım linke yonelirsem. Butcemi aşmak o kadar da problem değil ama yani butcemi aşıyorsam buna değecek bir araba olmasını isterim. Şu fiyata bir Chevrolet Kalos 1.4 SX paket bulmuş olsaydım eğer hic duşunmeden almaya calışırdım.

Her neyse işte az cok kafamdakileri anlatabildiğimi duşunuyorum. Sizlerin de yardımlarına ve tavsiyelerine ihtiyacım var.

Her turlu tavsiyeye acığım.