Merhaba, aracımı galeriye sattım. Aklıma bir şey takıldı. Noterin sunduğu evrakları imzalamadan once alan arkadaş param karttan cıkışmıyor dedi ve bir kısmı nakit bir kısmı internet bankacılığı yaparak gonderdi. Hesaba gonderdiği paraya acıklama olmadan attığını gordum bir sorun oluşturur mu atan kişi ile satın alan kişi aynı kişi? Nakit verdiği kısmını bankaya goturdum bir sıkıntı olmadı cok da guvenememiştim paramı yatırana kadar tedirgin kaldım. İkinci sorum noterde kac evrak imzalıyoruz ben ilk evrakı okudum ve sonra okudum anladım yazıp imzaladım ardından ikinci bir sayfayı sadece imzaladım buna cok goz atmadım ilkinin aynısı diye fazladan evrak imzalamadım umarım. Bana da imzaladığımız kağıdın orneğine kaşe ve imzasını noterin attığını verdiler ikimizin imzası yok ucuncu bir kağıt imzalamadık uzerinde bu nushanın aslı dairede saklıdır tarzı bir şey yazıyor. Yaptığım satışta eksik ayda fazla bir yer var mı endişe etmemi gerektiren? Araba alıp satan biri değilim vatandaşı da pek gozum tutmadı. İki gundur kotu kotu şeyler geliyor aklıma, cevaplarınız icin teşekkurler.