Oncelikle gucunden bahsedelim, stock hali 240 hp. Şu an 298 Hp gucunde. Şu an acıklayacağım veriler benim kullanıma goredir. 0-100 yazılımlı hali ile, 5,5. 100-160 ise 5.9 saniye. Yol tutuşuna gelirsek, kendi şahsi aracım olan E250 ile arasında cok fark yok. Yol tutuşunu beğendim, hic arkası atacak gibi duşunmuyorsunuz. Arka yaşam alanına gelelim, arka yaşam alanı inanılmaz şekilde cok fazla. Coupe olmasına rağmen, benim şahsi aracım E 250'den daha geniş, rahat bir arka alanı var. Tuketime gelelim, uzun yol 7 litre, şehir ici 9 . Arac dizel bir arac ve ekstra 60 HP gucu olmasına rağmen, yakıt konusunda cimri sayılabilir. Aracın ekstralarına gelirsek, Active sound var, arabadan istediğiniz 5 tonda egzoz sesi cıkabiliyor. Uygulaması sayesinde cok kullanışlı ve guzel olduğunu dile getirmekte fayda var. Bu aracı belki Instagram gibi sitelerde rastlamış olma olasılığınız yuksek, cunku bu arac gercekten populer bir arac. Arabada ozel eklerde var. Polonya, Cin gibi ulkelerden ozel olarak getirtilmiş. Aracta ozel carbon detaylar mevcuttur. Direksiyonun guzelliğine diyecek laf bulamıyorum, carbon kaplamalı ozel şekil verilmiş bir direksiyon. Bu aracı neredeyse 2-3 gun kullanma fırsatım oldu. Ben gayet memnun kaldım, yakıtı olsun yol tutuşu olsun, gercekten cok hoş ve keyifli bir araba. Bu aracta en memnun kaldığım olay, torkudur. Aracta yazılımdan sonra oyle bir tork artışı mevcut ki. Gaza bastığım an, arac uzamıyor, ışınlanıyor adeta. Bu aracı bu kadar keyifli yapan olay kesinlikle torkudur.
Aracın yalıtımına gelirsek, aracta direk olmamasına rağmen kotu değil. 100 kmh hızda 71 desibel. Eğer arabamı satıp bir araba olacak olsam, kesinlikle bu araba olurdu.
Aracın fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum. Cekimler bana ait değildir. Aracın sahibi olan Mustafa abinin cekimleridir. Bir başka incelemede goruşmek uzere.