Arkadaşlar merhaba, yakın bir zaman oncesine kadar guncel kasa Ford Mondeo 1.5 EcoBoost arac kullanıyordum. Bu aracı yukseltme amacı ile sattım ve şirketteki yedek aracı idareten kullanmaya başladım (2019 Fiat Tipo 1.4 City LPG). Başta Passat 2.0 TSI almak istiyordum ama artık o motorla sunulmuyormuş. Genel olarak 4 kişi yolculuk yapıyoruz aracla, genel olarak karma kullanım ve uzun yol yapıyoruz. Konfor, ic hacim ve performans benim icin onemli. Bunun dışında yakıt tuketimi duşuk olursa ve bagaj hacmi geniş olursa iyi olur. Aklımda şu araclar var:
Toyota Camry S Luxury 2.5 Hybrid 218PS: Gayet iyi donanımlar, performans, konfor ve ic hacim, duşuk yakıt tuketimi. Biraz yaşlı işi gibi geliyor.
Peugeot 508 GT 1.6 Hybrid 225PS: Gayet iyi donanımlar, cok iyi konfor ve performans, duşuk yakıt tuketimi. İc hacim beni duşunduruyor.
Skoda SuperB L&K 1.4 Hybrid 215PS: Gayet iyi donanımlar, performans, konfor ve ic hacim, duşuk yakıt tuketimi. Malzeme kalitesi duşunduruyor.
Volkswagen Passat GTE 1.4 Hybrid 215PS: Gayet iyi donanımlar, performans, konfor ve ic hacim, duşuk yakıt tuketimi. Biraz pahalı sanki.
Ford Mondeo Vignale 2.0 Hybrid 187PS: Gayet iyi donanımlar, performans, konfor ve ic hacim. Yakıt tuketimi ve performans hakkında endişelerim var.
Ne dersiniz, sanki bir şeyden feragat etmem gerekecek gibi. Sizin fikriniz ne olur? Goruşleriniz icin teşekkur ederim.
D segmenti arac onerisi
Otomobil Forumları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- D segmenti arac onerisi