Selamlar arkadaşlar,

Bu konuyla ilgili arama yaptığımda cok fazla bilgi kirliliği var bunun sıkıntısını cekmiş ama cozume kavuşturmuş biri olarak tavsiyelerde bulunacağım. Benzinli araclarda bazen benzin ms değerleri yuksek olduğu icin LPG ayarı yapılamıyor ya da aracınız benzinde olsa bile stop edebiliyor. Burada ki onemli olan husus şudur, arac benzinde sorunsuz calışıyorsa gaz sistemine ağırlık vermek gerekir ama benzindeyken de vuruntular, devirde duzensizlik var ise size birkac tavsiyede bulanacağım.

Oncelikle aracınızın oksijen sensorunun doğru bir şekilde calışıp calışmadığını bir mekanik ustasına kontrol ettirin. Oksijen sensoru bozuk ise aracın benzinde devir problemi olduğu icin LPG sistemini de etkiliyor ve gaz ayarı da yapılamıyor. Oksijen sensorunuze baktınız arızalı ise mutlaka değiştirmeniz gerekir. Değiştirdiğinizi ya da sağlam olduğunu varsayarsak aşağıdaki işlemleri uygulayın.

Aşağıdaki adımları uygularken aracı gazda kullanmayın.

1- Aracınızın oksijen sensorunu kontrol ettirin, arızalı ise mutlaka değiştirin. Bu en buyuk etkenlerden birisi.
2- Gaz boğaz kelebek sensoru'nun temizliği ve adaptasyonunu yaptırın. Herhangi bir oto tamircisi kolaylıkla yapar.
3- Aracınızın aku kutup başlarını sokun, 15-20 dakika sonra tekrar takın. (arac uzerindeki elektrik boşalacağı icin radyonuz şifreli ise şifre isteyebilir, buna dikkat edin.)
4- Tekrar taktıktan sonra aracı hicbir şekilde gazda calıştırmayın, aracınıza 40-50 TL'ye satılan benzin enjektor/depo temizleyici katkılar var bunun yarısını doldurup uzerine yarım depodan fazla yakıt alın. Daha sonra aracı şehir ici/şehir dışı fark etmeksizin 150-200 km kadar kullanın. (temizleyicinin tamamını dokerseniz 1 depo yakıt almanız gerekir o yuzden yarısı yeterli.)

Bu sure zarfında enjektorler temizlenecek ve ms sorunu ortadan kalkacaktır, daha sonra rahatlıkla gidip gaz ayarınızı yaptırabilirsiniz.

Ben bu şekilde bir yol izledim, sorunsuz kullanabiliyorum. Umarım sizlerin de işine yarar.

Kalın sağlıcakla.