İyi forumlar arkadaşlar aracım 2001 model Seat Toledo 1,6 sr otomatik vites aracı ilk aldığımda tork konvekotr arızası vardı, normal duz yolda giderken birden boşa gecmiş gibi devir saati yukseliyor, bir sure vites gecmiyordu konvektor sokuldu geldi aynı arıza devam etti ama daha az oldu daha ileriki zamanlarda ise arac hicbir şekilde 4. vitese gecmez oldu.
Şanzıman komple sokulup Ankara'da revize edildi ama hala daha olmadı arac soğukta calıştığında D ye aldığımda manuel araclarda debriyajdan ayağınızı birden cekersinizde araba ileriye atılır fakat stop eder ya o şekilde soğukken D ye alıyorum ileri atılıyor stop ediyor taki ısınana dek ısındıktan sonra boyle bir arıza vermiyor ama vites gecişleri hissediliyor. Biraz hafif sarsıyor diyebilirz vites duşururken ise yavaş yavaş frene bastığımda ise durmaya yakın cok hissedilir bir şekilde vites duşuruyor. Arabayı aldım ağız tadıyla binemedim, kıyılacak satılacak arac değil binmek istiyorum fakat aldığımdan beri sanayiden cıkaramadım aracımı, lutfen bana yardımcı olun. Ne yapmam lazım? Manuele gecmeyi bile goze aldım. Temiz manuel şanzıman bulursam alacağım, bir yardımcı olun şu kardeşinize belki benim gibi sorun yaşayan vardır.
Seat Toledo arızası
Otomobil Forumları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumları
- Otomobil Forumları
- Seat Toledo arızası