Garantiden bıktım artık uğraşmak istemiyorum başka bankaya taşıyabilir miyim?
Niye taşımak istediğimi de soyleyeyim, garanti banka hesabımı kullanmıyorum bu yuzden bakiye bitince yukleme yapamıyor ve akabinde cihazı kapatıyor. Uygulamada ogs cihazım yok gozukuyor bankayı arıyorum yine yok acmak icin şubeye gidin. 2 kere yaptım bu gereksiz şeyi uygulamadan 1 saniyede yapacağım şey icin bankada 1 saat sıra bekliyorum. Dun akşam şans eseri ogs uygulamada gozuktu hemen hesabıma para gonderip ogs ye para yukledim durum kapalı gozukuyordu iş saatinde acılır dedim. Bugun baktığım da 10 liralık borcumu almış ama yuklediğim paranın geri kalanını hesabıma geri gondermiş ve yine ogs cihazım uygulamada gozukmuyor. Ben şimdi buna bakiye yuklemek icin niye bankaya gideyim? Cok sinirlendim artık bu sacma olaya ha balata gitsem ekstra evrak imzalasam falan mantığı olur ama yapılan tek şey ogs cihazına bakiye yuklenmesi.
Eğer bunu okuyan garantide yetkili bir kişi, uygulama geliştirici falan varsa lutfen duzeltin artık şunu. Telefondan goruntulu konuşma ile banka hesabı bile acılabiliyor iken artık bu işlemi niye şubede yapmaya zorluyorsunuz? Hem personelinizin vaktini hem bizim vaktimizi calıyorsunuz.
Ogs cihazı başka bankaya taşınabilir mi?
Otomobil Forumları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Ogs cihazı başka bankaya taşınabilir mi?