Merhaba arkadaşlar, bildiğiniz uzere 2. el otomobillerde fahiş fiyatlandırmaların ardı arkası kesilmiyor. İnsanlar birbirlerinden gorduğu fiyatlarla daha da curetkarlaşıp surekli develasyon yaratıyorlar.
Zaten fiyatlar cok yuksek, ulkenin durumundan dem vurmuyorum bile. Lakin 2. el piyasası aklını ve mantığını yitirmiş durumda. İnsanlar sarı siteye girince psikolojileri bozuluyor, anksiyeteye kapılıyor.
Haftalardır bunun uzerine duşunuyorum, kok nedenlerini irdeliyor bir cozum arayışı olabilir mi diye akıl yurutuyorum. İnanın metabolizmam bozuldu.
Ancak benim aklımda bu soruna karşı uretilebilecek mantıklı bir fikir var.
Sahibinden.com'a destek bolumunden iletişim kurarak bu talebi toplu bir şekilde iletebiliriz.

İlanlara yorum yapabilme ozelliği.
1-ilan sahibi isterse yorumları kapatabilir (malına guvenini gosterir)
2-ilanlara yapılan tum yorumlar anonim olacak ve kişisel veriler paylaşılmayacak. (oluşabilecek husumetlerin onlenmesi icin)
3-yorumlara yorum da yapılabilecek ve like kadar disslike ta cok onemli olacak.
4-ilana yorum yapılabilmesi icin en az 1 senelik uyelik zamanı gerekecek. (flootları onemlemek amaclı)

Bu mantıksızlığı destekleyen kumulatif şuur oluşturan fiyatlandırmalara karşı bir hamle gelmezse bu gidişin duracağı yok.
Ekşi sozluk başlığı acabilecek arkadaşlar bu oneriyi geliştirip Sahibinden'e talep girecek arkadaşlar aranıyor.
Desteğiniz onemli, bari bir şey iyi gitsin her bakımdan aklımızı yitirmeyelim arkadaşlar.
20 30 senelik arabaları alabilmek icin yıllarca calışıp biriktiremeyeceğimiz paraların istendiği bir ortamda daha kotuye gitmez diye bekleyip her gecen gun hayalimizi cope atmayalım. Bunun icin bir şeyler yapalım. Bu mantıksız gidişata karşı bu talebimizi sarı siteye bildirelim.