Merhabalar arkadaşlar, ilk arabam olacak bu benim. Butcem cok duşuk bu devirde bu fiyata ne bulabilirim pek bir fikrim yok ama oyle boyle bir şey alacağım. 20.000 TL nakitim var, fakat sigortasıydı oydu buydu şuydu derken daha da fazla masraf tutacak o yuzden 18.000-19.000 TL civarında arabalara bakıyorum. Tabi ki de doğal olarak 2.el piyasası iyi olan bir arac arıyorum. 1-2 sene icerisinde satıp model yukselteceğim. Aklımda olan araclar şunlar; Fiat Tipo, Volkswagen Polo 95-96-97 model, Honda Civic 1.5 Ex HB 93-94 model.

Honda Civic 1.5 Ex HB almayı cok istiyordum lakin cok sorunlu araba olduklarını soylediler bana. Bunun icin sizden de fikir almak istedim. Yedek parcası cok mu pahalı? Cok mu sıkıntı cıkartır bana?

Daha once ise 98 model bir Seat İbiza baktım fakat kaporta sorunundan dolayı pek yanaşmadım. Volkswagen Polo 97 model bir araca baktım. Onda da kaporta sorunu vardı ve o soruna rağmen iyi bir fiyat duşukluğu yapmadığı icin anlaşamadım. En iyi secenek Fiat Tipo gibi gozukuyor. Lakin ben Volkswagen Pololara hÂla bakıyorum belki bir şey cıkar diye. Honda Civic'e gelince ise beni cesaretlendirseler o derece cok sıkıntıları yok arabanın gibisinden, direkt Honda bulacağım bir tane ama maalesef oyle bir şey olmuyor.

Her neyse işte arkadaşlar sizinde yorumlarınızı bekliyorum.