Eğitim sendikalarının hepsinin nasıl calıştığını tum oğretmen arkadaşlarım bilir. sendikaların tumu bir siyasi parti gibidir. meclisteki partilerin oğretmenler arasındaki temsilcileridir. onların oncelikli amacı oğretmenleri kullanıp kendi siyasi goruşlerine destek olmaktır. gorunurde olan sendikacılık faaliyetleri hep bu amaca yoneliktir.
bu sebeplerden dolayı hicbir sendikanın uyesi değilim olmayı da duşunmuyorum. oğretmen arkadaşlarımın buyuk bir bolumu kendi haklarını arayacak, eğitimle ilgili oneriler uretecek, oğretmenin derdiyle dertlenecek, sadece kendi uyelerine karşı sorumluluk duyan bir sendikanın ozlemini duyuyor.
bugun yaşadığımız sorunların temelinde oğretmen camiasının fazlasıyla siyasete alet edilmesi var. biz hep siyasi meselelerle uğraştığımız icin mesleğimizin değerini duşurduk. sizin anlayacağınız ne ulkeyi ne de mesleğimizi yukseltebildik.
artık bunun değişmesi lazım. ben artık hep para isteyen, hep para dilenen sendika istemiyorum. belki bunlar da konuşulmalı ama oncelikle eğitim on planda olmalı. biz once bakan beyden eğitimle ilgili sorunlarımızı cozmesini istemeliyiz. sakız gibi durmadan para konusu konuşulmamalı. bu mesleğimizin itibarını duşuruyor.
okullarda yaşadığımız sorunların hepsini biliyorsunuz. eğitim sistemimiz iflas etmiş durumda. bu durumdan cıkış icin projeler ve oneriler getirmeli eğitim sendikaları. kendi yandaşı geldiğinde durumdan memnun olan sonra iktidardan yandaşı inince muhalefete başlayan sendika istemiyorum ben.
Hep oğretmeni savunan, haklarını koruyan, eğitim icin cırpınan sendika istiyorum....
Siyasi goruşu olmayan sendika istiyorum...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- Siyasi goruşu olmayan oğretmen sendikası!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!