Merhaba.
Arkadaşlar 2 Mayıs 2021'de 2021 model Opel Corsa aldım. Arac 6800 Km'de. Şu an aracı alalı uzerinden yaklaşık 5 ay gecti ve yaklaşık 4 aydır arabada geri vitese atarken bazen olmuyor. Şu an ortalama her 10 denemeden 3'u başarısız oluyor ve tekrar denemek gerekiyor. Bugun yetkili servise gittiğimde şanzımanın acılmadan kesin bir şey soyleyemeyeceğini fakat Şanzıman dişlisi veya muhtemelen direkt şanzımanın kendisinin değişiminin gerekebileceğini soyledi. Bunun garanti kapsamında yapılacağını ve tramer kaydına işlemeyeceğini belirtti. Aracta değer kaybı olmaz dedi fakat bu cumle ne kadar doğru bilmiyorum. 5 gun sonra aracı bu konunun incelenmesi icin bırakacağız ve muhtemelen en az 3-4 gun surecek ve 3-4 gun aracsız kalacağız.
Arac gercekten bir değer kaybı yaşamaz mı?
Tabii ki aksini kanıtlamak cok zor ama kullanım hatasından olduğunu duşunmuyorum ve fabrikasyon hatalı olduğunu duşunuyorum. 10 yıldır araba kullanmaktayım ve aracı yeni aldığımız icin ozellikle dikkat ederek kullanmaktayım. Sizce ne yapmalıyım?
Gercekten az bilgimin olduğu ve tarafsız bilgiler edinmek istediğimden dolayı bu konuyu acmış bulunmaktayım. Konunun takibindeyim. Bilgili arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
Sıfır Arabada Şanzıman değişimim değer kaybı yaşatır mı?
Otomobil Forumları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Sıfır Arabada Şanzıman değişimim değer kaybı yaşatır mı?