Arkadaşlar bu iki aractan birini almayı duşunuyoruz(bu araclar dışında da tavsiyelere acığım) butcemiz 80-85 bin TL, oncelikle bu aracların kronik sorunları var mıdır, kullanan varsa deneyimleri nelerdir, tavsiye eder misiniz?

İkinci olarak, bulunduğumuz şehirde bu aracları bulamadığımız icin farklı bi şehre gidicez bakmaya, alırken exper servisleri dışında Seat servisine gosterebilir miyiz bu aracları, kontrol edip bilgi verirler mi bize arac hakkında? Bunca zamandır bulunduğumuz şehirden arac alıp satarız, kendi guvendiğimiz ustalara gosteririz, farklı bi şehirden ilk defa arac alıcağımız icin sormak istedim.

Bu aracları tercih etme sebeplerimize gelirsek aslında bu fiyat bandında ki araclarla genel olarak benzer donanımlara sahip ama iki aracında tipi beni inanılmaz derecede etkiliyor ve istediğimiz zaman elden cıkarması kolay araclar. Aracı benim dışımda annem ve babam nadiren kullanır tek kapı olması cokta sorun değil bizim icin. 2010 model ustu bi arac istiyoruz, F1 vites olmazsa olmaz değil ama olursa cok guzel olur bizim icin, yaşadığımız yerde park sorunumuz olduğu icin cok buyuk ve uzun arac istemiyoruz, manuel-otomatik dizel-benzin gibi takıntılarımız yok duzgun sorunsuz arac olduğu surece hepsine binebiliriz.

Karar verebilirsek gormeye gitmeyi duşunduğumuz araclar ;

Leon FR 1.4TSI SC
Leon FR 1.4TSI SC
İbiza Cupra 1.4TSI SC
İbiza Cupra 1.4TSI SC