Aracıma LED far taktıktan sonra kimsenin gozunu almaması adına far ayarını tekrar yaptım, bu sayede sizin icinde konu acıp nasıl yapıldığını anlatmak istedim.
Kısaca far ayarını anlatmam gerekir ise;
Oncelikle ihtiyacımız olan kapalı bir garaj, elektrik bandı, far ayarı icin gerekli tornavida veya bazı arabalarda lokma ucu ve metre.
Once aracımınızın kaputunu acıp far eğim acısının kac yazdığına bakıyoruz. Genelde arabalarda %1 değeri gorulur fakat benim aracımda % 1.2 olarak belirtilmiş. Farların uzerinde mutlaka bu yazı belirtilir.
Sonra aracımının plakası duvara değecek kadar duvara sıfır yanaşıyoruz ve farımızın tam orta noktalarını duvara işaretliyoruz. Ben işaretlemeyi elektrik bandı ile yaptım. Aynı şekilde aracımızın logosunuda duvara işaretliyoruz. Logoyu farın sağ sol ayarında orta nokta olarak kullanacağız. Logolar aracın tam ortasına yerleştirilir.
Sonra aracımızı duz bir şeklide duvardan 10metre geriye alıyoruz.
Şimdi duvara işaretlediğimiz yere gidiyoruz ve logoyu orta nokta baz alarak sağ sol işaretlerde sapma var ise metre ile olcerek eşitliyoruz. Yani logo ortası olduğunda logodan sağdaki elektrik bandımız ile soldaki elektrik bandımızın mesafesi aynı olmalıdır. Aynı şekilde yerden yuksekliklerde eşit olmalıdır.
Tum bu ayarlar tamamlandıktan sonra farımızın eğim acısı burada devreye giriyor. Benim aracımda eğim acısı %1.2 olduğu icin 10 metre geride far cizgimin 12 cm aşağı bakması gerekmektedir. Eğer sizin farınız da %1 eğim yazıyor ise 10 metre geriye aldığınızda 10 cm aşağısının kesme cizgisi olması gerekmektedir.
Ben ilk işaretlediğim elektrik bantlarını sokmeden 12 cm aşağısına tekrar bir elektrik bandı yapıştırdım. Yani benim doğru far ayarım bu noktalardan aşağı doğru başlayan ışık huzmesi şeklinde olmalıdır.
Şimdi ayarı yapabiliriz, Ben hata yapmamak ve far ışıklarının birini kesmemesi icin once sol farımı biz bez ile kapatıp sadece sağ farımın ayarını yaptım.
Daha sonra aynı şekilde sağ farımı bez ile kapatıp sol farımın ayarını yaptım.
Ayarlar bittikten sonra iki farıda acıp tekrar ayarın doğru olup olmadığını kontrol ettim.
Boylece hem far ayarımızı doğru yapmış, başkalarının gozunu almadan geceleri onumuzu daha net gorerek ne başkasını ne de kendimizi tehlikeye atmamış oluyoruz.