Pazargecesi oynanan ve 2-2 sonuclanan Trabzonspor macı sırasında ve bitiş duduğu sonrasında Vodafone Park'taki siyah-beyazlı taraftarlar Fransız teknik adamı istifaya davet etti.
Bu tepkinin yankıları ise suruyor. 2. yarının ortalarında "Ismael uyuma, değişiklik yapsana" tezahuratı yapan Beşiktaş tribunleri derbi sonrasında da Fransız teknik adamı istifaya cağırdı.
Beşiktaş taraftarının Ismael'e olan guveni adeta dibe vururken sosyal medyada da Fransız teknik adama ciddi tepkiler vardı.
Kadro tercihi, oyuna mudahale etmekte gecikme yaşanması ve taktiksel eksikler Beşiktaş taraftarının ve futbol otoritelerinin en cok temas ettiği konular oldu.
Ancak yonetim şu aşamada Ismael'in arkasında duruyor.
Takvim'in haberine gore; Valerien Ismael aleyhine yapılan tezahuratlar sonrası durum değerlendirmesi yapan yonetim kurulundan, Fransız calıştırıcıya destek kararı cıktı.
YONETİM ŞİMDİLİK ARKASINDA
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Cebi ve yonetim kurulu, teknik direktor Valerien Ismael ile yola devam edecek.
Başkan Cebi, gecen hafta yaptığı basın toplantısında da Ismael'e olan guvenini dile getirerek, "Bu seneki şampiyonluğu, Valerien Ismael ile kaldırma planı dışında bir plan icinde değilim" ifadelerini kullanarak hocasına guvenoyu vermişti.
VODAFONE PARK DEPLASMAN OLDU
Beşiktaş, onceki gece Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak evinde onemli bir kayıp daha yaşadı.
Beşiktaş, Trabzonspor beraberliği ile evinde ust uste 3 kez puan kaybına ulaştı.
Siyah-beyazlılar, Başakşehir'e kaybederken F.Bahce ve Trabzonspor ile berabere kaldı.
Beşiktaş deplasmanda 4 macta 2 galibiyet, 2 beraberlik alırken ic sahada ise 6 macta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.
Beşiktaş'ta Valerien Ismael cıkmazı! Yonetim arkasında ama...
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Beşiktaş'ta Valerien Ismael cıkmazı! Yonetim arkasında ama...