Bu yazımda B sınıfı ehliyet alırken başımdan gecenleri ve neler yaptığımı anlatmaya calışacağım.

4 Aralık'ta 18 yaşımı doldurdum ve Surucu kursuna başvurmak icin aradım. Bizden Doktor raporu istediler. Kendi anlaştıkları ozel bir hastaneden Surucu olabilir belgesi aldık (Rapor icin kan grubunuzun yazılı olduğu bir belge gerekiyor, yoksa kan vermek zorundasınız). Raporu aldıktan sonra Kursa gittim ve kayıt yaptırdım. Kursların kayıt gunleri her ayın 1-10'u arasında oluyor, sonrasında da teorik dersler başlıyor.

1 hafta boyunca teorik ders alıyorsunuz. Motor parcalarından ilk yardıma, trafik levhalarına kadar. Bu 1 haftalık teorik eğitim bittikten sonra Randevu sistemi acılıyor. Teorik sınav icin E-sınav randevusu Kurs hocaları tarafından alınıyor. Ucret 80 TL(2019 Şubat). Ucreti hocalarınız onceden yatırabiliyor ve siz kursa parayı sonradan verebiliyorsunuz. Randevu aldıktan sonra sınav giriş kağıdınız cıkıyor, sizi kurstan hocanız arayıp cağırıyor. Kursa gidip sınav giriş belgesini alıyorsunuz.

Gelelim sınav gunune. Sınav gunu giriş belgeniz ve kimliğiniz yanınızdayken, e-sınav merkezi bulunan, kağıtta yazan okula, sınav saatinden 20 dk once gidin. Sizi sınav zamanı cağırıyorlar kontrolleri vs. yapıp yerinize oturtuyorlar. Karşınıza 50 soruluk bir sınav cıkıyor, ama korkmayın. Bu sınav genelde mantığa dayalı oluyor. 40 dakika sureniz var fakat ben 6-7 dakikada sınavı bitirip cıktım. Sorular aşırı kolay yani. Sınav sonucunuzu bitirdiğiniz anda oğreniyorsunuz zaten cıkıştaki makineden kağıdınız cıkıyor ve notunuz yazıyor (Ben 90 aldım).

Sonrasında kursunuzla iletişime geciyorsunuz ben sınavı gectim diye. Onlar da size direksiyon dersi icin gun, saat veriyorlar.(Ben teorik sınava girmeden once direksiyon dersine girmiştim. Zaten onceden araba kullandığımı soyledim, o yuzden simulasyona sokmadan direk direksiyona gectik. Normalde size simulasyona girmek ister misin diye sorarlar.) Direksiyon dersine gidiyorsunuz, aracı kullanıyorsunuz, parkuru 2-3 tur donuyorsunuz. Ne kadar iyi kullandığınıza bağlı olarak hocanız size soyluyor zaten tekrar gel ya da gel sınav randevunu alalım diye (Ben sadece 2 gun gittim. Her gun 1 saat). Direksiyon sınavı icin gun alacaklarını, sonra da beni arayacaklarını soylediler. Birkac gun sonra da aradılar zaten. Şu gun, şu saatte sınava gireceksin diye bilgi veriyorlar. Herhangi bir belge vermiyorlar sadece kimliğinizle gitmeniz yetiyor. Hocanızla iletişiminiz iyiyse bir sıkıntı olmuyor zaten.

Sınav gunu geldiğinde en az 10 dk once Sınav alanında olun. Sınav kurulu uyeleriyle tanışın, muhabbet edin ortamı rahatlatın. Once aracın onunde fotoğrafınızı cekecekler. Sonra da sınava başlayacaksınız. İlk once Kaputu actırıyor, motor bolumunde neler bulunduğunu soruyor. Orneğin, Yağ kontrol cubuğunu gosterip bu nedir diye soruyor ve ben cevap veriyorum. Sonrasında kaputu kapatıp bagaja geciyorsunuz. Bagajda size neler bulunduğunu soruyor ve soyluyorsunuz (İlk yardım cantası, Reflektor, Kriko, Bijon anahtarı, Stepne(Yedek lastik)). Sonrasında lastikleri ayağınızla kontrol ediyorsunuz. Sonrasında Arac icine geciyorsunuz. Araca oturduktan sonra Sırasıyla koltuğunuzu ayarlıyorsunuz, Aynalarınızı ayarlıyorsunuz, Kemerinizi bağlıyorsunuz. Kurul gorevlisi size aracın icinde Gostergeleri, Kısa far,Uzun far,sinyaller ve pedalları soruyor. Sonrasında aracın kac vites olduğunu soruyor. Bunları cevapladıktan sonra size Hazırsanız gidebiliriz diyor. Aracı vites boşta olsa bile debriyaja basarak calıştırın buna bakıyorlar. Sola sinyal verip yolunuza cıkın. Kurallara uyarak, mevcut hız sınırını gecmeden surun. Kurul uyeleri muhabbet etmeye, sizi sakinleştirmeye calışacaktır. Zaten biliyorsanız rahat rahat cevap verirsiniz. Sınav parkuru değişiklik gosteriyor o yuzden kendime gore anlatacağım. İlk once hafif bir yokuşta kalkış yapıyorsunuz. sonrasında biraz dolandıktan sonra Paralel park bolumune geliyorsunuz. Burada dortluleri yakıp duruyorsunuz. Arkada oturan kurs hocanız ve kurul uyesi aractan inip sizi izliyorlar. Park yeri aracın 1.5 Katı uzunluğunda oluyor. Aracı alana soktuktan sonra iceride iki hamle hakkınız var. Aracı kaldırıma değdirmeyin ve kaldırım tarafındaki lastikler sarı cizginin icinde veya ustunde dursun. Yoksa sınavınız iptal olur. Parkı yapıp cıkıyorsunuz, biraz ilerledikten sonra ani fren bolumu var. Burada saatte 30 KM'ye kadar cıkıp debriyaj ve frene asılıyorsunuz. Ani fren sırasında arac stop ederse sınavınız orada sonlanıyor. sonrasında L parka geciyorsunuz. Burada aracı tek hamlede sokmalısınız yoksa sınavınız orada sonlanıyor.

L park sonrası sınava başladığınız alana geri donuyorunuz. Ve hocalarınız eğer var ise size hatalarınızı soyluyor ve sınavdan gectiğini soyleyip tebrik ediyor. Direksiyon sınavında herhangi bir puan yok. Ya gecersiniz ya kalırsınız. sadece 5 hata puanı hakkınız vardır. Neyse sınav bittikten sonra hocanız size sertifikanızın 1 hafta-10 gun icinde cıkacağını soyluyor. Benimki 8 gunde cıktı. Sertifikanızı aldıktan sonra Nufus Mudurluğunden ehliyet başvurusu yapıyorsunuz. yine aynı şekilde kan grubunuzun yazılı olduğu bir belge gerekiyor yoksa kan tahlili yaptırmak zorundasınız. Mudurluğe 813 TL (2019 fiyatı) verdikten sonra İşlemlerinizi yapıyorlar. Size Gecici ehliyet olarak bir kağıt veriyorlar. Ehliyetiniz gelene kadar o kağıtla arac kullanabilirsiniz (SERTİFİKAYLA ARAC KULLANMAYIN CEZASI VAR).

Ehliyet seruvenimiz burada sonlanıyor ve artık ehliyet sahibi bir bireysiniz. Eğer bir sorunuz var ise buradan sorabilirsiniz, bildiğim kadarıyla cevaplarım. Tekrardan iyi Sosyal'ler