Suruş esnasında aracını cok fazla dinleyen (aslında en ideal surucu boyle olmalıdır) birisi olarak son edindiğim bir izlenimden sizlere bahsetmek istiyorum. İyi bildiğiniz gibi aracın lastik-jant toplam (birleşik) balansı fazla bozulduğunda aracın stabizesininin de kolayca bozulup yaylar ve amortisorler yardımıyla sağlanan ozel sonumlenmesi, suruş konforunun surekliliği veya mevcut stabilizasyonunun da kolayca bozulabildiğini cok iyi biliyoruz.

Son yaşadığım olayda aracımda kışlık lastik değişiminden sonra lastik balansı ve rot ayarı (Muayeneden 15 ekimde sıkıntısız gecmişti) yapılmasına rağmen stabilizasyonda cok kucuk engebeli asfalt yollarda bile bunun yine devam edebildiğini gordum. Bunun oluşma nedenlerini tam olarak da duşunurken, arabamı arac muayenesine hazırlarken ozellikle de arka bagajında yaptığım ve o gunden beri hassas olan stabilizasyonunda oluşan bu kucuk bozulmanın tam olarak da o tarihten itibaren yani 14 ekimden sonra tam olarak da olabildiğini duşunerek buldum.

Buradan cıkabilen cok onemli bir sonuc (anekdot) : Arabanızın on ve arka tekerleği yani on aks ve arka aks arasının dışında kalan arka bagaj bolgesinde dengesiz dağıtılmış ve ağır olabilecek yukleri hicbir zaman taşımayın. Mumkun olduğu kadar arka tekerlekten once on teker (aks) bolgesine doğru bu zaruri olarak taşınması gerekecek olan aracın demirbaşı sayılabilecek olan bu yuklerinizi (Stepne, trafik seti ve tamir takımı, zincir, vb.) mutlaka cok duzgunce yerleştirin. Boyle bir yerleşimi yaptığınızda cok kucuk veya daha zorlayıcı olan engebeli yol şartlarında, yay-amortisor sistemli sarsıntıyı sonumleyici donanım kendisni cok daha kolayca toparlıyor ve mevcut stabilizasyon boylece daha hızlı duzeliyor. Amortisorlerden sızıntı uyarısını muayene istasyonunun bir ihbarı kabul ederek sanayide rot ayaryla birlikte kontrol ettirdiğimde tum amortisorler sağlam cıktı,. Zaten aracın kilometre saati de sadece 6900 km'dedir.

Muayeneden once bagajdaki stepneyi cıkarıp eksik olan hava ikmalini kompresorumle yaptıktan sonra yerine pek de dikkat edemeden, aceleyle ve cok dengesiz olarak koyarak sıkıştırmıştım. Once onu tekrar gevşeterek ve yerine tam merkezleyerek dengeli olarak yerleştirdim. Daha sonra tamir takımları, trafik seti, yangın tupu, dijital kompresor, vb diğer tum donanımları da arka koltuğa cok yakın olarak (On ve arka akslar arasında kalacak şekliyle) yerleştirdiğimde arac eski stabilizasyonuna kolayca donebilmiş oldu. Aracım 2013 model Renault Symbol Touch, 16 V, 1.2, benzinlidir. Son edindiğim bu deneyimi ayni sıkıntıları muhtemelen cekebilecek olanlar icin ozellikle yazdım.

Bilgilerinize ve ozel dikkatinize. Kolay gelsin. Saygılarımla.