Bugun 2020 model 11.000 Km'de bir Fiat Doblo 1.3 Multijet kullanma şansım oldu. İlk olarak Ford Tourneo Connect'den bu araca gectiğim icin konfor ve ic mekan olarak bana Connect'den daha iyi geldi. Biner binmez debriyaja bastım ve basmamla sungere basar gibi oldum. Debriyajı aşırı derecede yumuşaktı. Connect'te kazık gibi bir debriyaj olduğu icin boyle gelmiş olabilir.
Buraya kadar her şey guzeldi. Marşı verdim ve 1.3 motorun hafif titreşimi ve o yavru kaplan gibi gurlemesini duydum. Buraya kadar da her şey cok guzeldi ancak 1. vitese atıp arabayı kaldırdıktan sonra arabanın aşırı derece de gucsuz olduğunu anladım. Devir artıyor, vites bitiyordu ancak araba hızlanamıyordu. En son 4. viteste 80 falan gordum ve yol bitti. Normalde o yolda Connect'i Doblo kadar zorlamadığım da bile 120 - 130 goruyordu. Guc olarak beni hayretler icerisinde bıraktı. Daha 10.000 Km'de olmasına rağmen frenlerde istediğim performansı vermedi. Arabayı duzgunce yerine koydum ve Connect'imden ozur dilemeye gittim. Bir daha Connect uzerine başka ticari koklamam.
Fiat Doblo 1.3 Multijet İzlenimlerim
Otomobil Forumları0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Otomobil Forumu
- Otomobil Forumları
- Fiat Doblo 1.3 Multijet İzlenimlerim