2019 Yılının sonunda askerliğin bitmesine 1 ay kala askerde biriktirdiğim 10k para ile alabildiğim arabanın şuan 66.000TL olmasını gerektirecek husus nedir cidden mantıklı acıklaması nedir bunun? 30 Yaşında curuk carık bir hurda. Kuş sınıfı araba ilanlarını saymıyorum bile. Bu devlet ne zaman bu piyasaya el atacak kardeşim Almanya'da belirli yaş altında belirli emisyon değerlerine sahip arabalar 100-150 eurodan hatta bedavaya bile veriliyor bizim milletimiz ise arabalar pahalılaştı nasıl olsa almak zorundalar diye tekeri olan her şeyi 1 senede 3 e katladılar bu adamlar ne kullanıyor cidden 4-5 aydır girmiyorum malum siteye sinir krizi gecirmemek icin en son favoriye attığım Leon 205.000TL di o bile fazla diyorduk 450.000 den satılmış yani ben bu ulkeyi yoneteni de ulkenin insanını da anlamakta gucluk cekiyorum.

Hatta rahmetli babama ss atmıştım baba 10-12 k para biriktirdim geldiğimde şu iEx lerden alırız diye, oğlum boşver buna para vericeğine biraz daha biriktir başka bir şey alırız demişti. Yazık halimize.

Fakirin, asgari gecim sağlayan insanın surekli yoksullaştığı, zenginlerin paralarını katladığı bir ulke haline geldik, şuan kimse sıfırdan bir araba, ev herhangi bir şey alamıyor alanlarda 5 yıl oduyor ve aldıkları araba Citroen Ami bile değil. Editleyip ekledikce ekliyorum sinirden. Ne yapılmalı ne yapmalıyız fikir yurutebilen var mı?