Oncelikle YouTube linkini koyalım hemen :OTORAPOR
2016 trafiğe cıkışlı bir arac modelinin kontrolunu sağlamak amaclı Cakmak Tepe Ustu şubesine goturduk.
Randevumuz saat 11'e olduğu halde 2 arac daha alındı bizden once, randevu sisteminde karışıklık olduğu soylendi sebebini sorduğumda da. Zaten randevu alma sayfası da cokmuş durumda şuan.
375TL para verdiğim bir hizmet icin, randevu alarak gittiğim bir hizmet icin fazladan 40 dakika bekletilmek hic hoş olmadı baştan bunu soyleyelim. Aracı ben satın alıyor olsam kıllık yapar geri donerdim acıkcası

İceride bekleme odaları var, TV - belgesel - cay - kahve - su olayı guzel, vakit gecer insan sıkılmaz yani.
375TL vermişken şu kahve tozlarından cebe biraz saklayıp eve gotursem mi moduna girmiyor değil insan

Mekaniğinden anlamam ancak arabanın altını ustune getiriyorlar. Kırmızı arac, almak icin test ettirdiğimiz.
Gonul ister BMW bizim olsun

İleri geri kacmasın diye koruma takozları var hidrolik sistemde.

Bu tip hidrolik sistemler cok daha guvenli ayriyeten.

Arac gorulduğu gibi bu ; Boya kalınlığı olculunce boya cıkmadı ve 2016 trafiğe cıkışlı olduğu icin fazla irdelenmedi haliyle. Gerek de yok.

Aracın 501 noktasına baktıklarını iddia ediyorlar. Ses sistemine kadar da kontrol ediliyor zaten.

Arac fırlamasın diye kemer ile sabitlenip maksimum limitlerinde 5KM yol yaptırılıp gercek hayatta kac beygir sunduğu ve motorun ne denli sağlıklı calıştığına bakılıyor. Otomatik şanzıman olduğu icin vites gecişleri de aynı şekilde.

Gunun sonunda iş bittiğinde raporlarla beraber bir usta gelip durumu anlatıyor. Plakadan cezalara, ilk sahibinden bircok detaya kadar kontrol ediliyor bu pakette. Bu motor testi de altın pakete ait.
Verilen rapor da ileride satacak olursanız ilgili tarih ve kilometre icin sağlam bir delil oluyor.

Aracı sorarsanız kusursuz cıktı, sağında solunda oluşan ufak cizikler dışında hicbir sorunu yok. 1-2 seneye boyalı 1-2 parcası mutlaka olur diye tahmin ediyorum, İstanbul karmaşasında boya takıntısı sacmalıktan ibarettir zaten.

Onemli olan arabanın ne kadar diri olduğu, darbeler karşısında ne tepki verdiği. Bir tumsekten gecerken arabanın ne mal olduğunu cok guzel anlıyorsunuz buyuk olcude. Veya cevre yolunda az kullandığınızda aracın ne denli kendinde olduğu anlaşılıyor.

Yalnızca sitede 337TL fiyat verilirken bayide 375TL fiyat cekilmesi ve fazladan 40TL bekletilmek asabımı bozdu. 337TL fiyat yalnızca internet uzerinden odemelerde gecerliymiş. Canlı kanlı gelmişiz, 40 dakika bekletiyorsunuz birde 375TL fiyat cekiyorsunuz tek sıkıntı buydu.
375TL veriyorsam bekletilmeyeceğim, bekletiliyorsam da 375 diye diretilmeyecek bana sorarsanız.
Onun dışında verdikleri hizmetten gercekten cok memnun kaldım, herkese oneririm.
76.000TL arac alırken 375TL verip gonul rahatlığı almak buyuk bir guven sağlıyor.

Randevu olayı da bize denk gelmiştir tahminen, normalde bu tip sorunlar yaşandığını zannetmiyorum.
Yalnızca tarafsız incelediğim icin boyle bir olay yaşadığımızı aktarmak istedim.
Raporları paylaşmıyorum cunku kişisel bilgiler de var belgelerde.