İyice tepem attı. Bir kac arkadaşım vasıtasıyla işinin ehli uc ozel servis ikide tecrubeli şanzımancıya aracımın sesini dinlettim. Hepsi aracımın grup bilyaları ve dişlisinde sorun olduğunu bu sesin her gecen gun artacağını soylediler. Sonuc olarak tekrar servisle iletişime gectim. Bana pişkin pişkin biz sizin aracınızda bir sorun olduğunu duşunmuyoruz isterseniz başka şehirlerdeki yetkili servislere goturup yaptırabilirsiniz aracınızı dediler. Şimdi bir bilirkişi ile durumu raporlandırıp bu durumu yargıya taşımak istiyorum. Yanlız bu prosedurlerin nasıl işlediği konusunda pek bir fikrim yok. Sırasıyla izlemem gereken adımlar nelerdir? Bilirkişi raporunu nereden ve nasıl temin edebilirim?
Once tuketici hakları hakem heyetine gittim orası valilikte bulunan tuketici haklarına yonlendirdi orasıda adliyeye gidin dedi Adliyedede tuketici hakları diye bi bolum yok doğrudan dava acmam gerekiyor yani personeller o şekilde soylediler. Bir avukat ile goruşmem gerekiyor sanırım. Aramızda hic avukat yok mu?