Merhaba. Vavacars uzerinde bir arac inceliyordum ve ilandaki kilometre bilgisi ile ekspertiz raporundaki kilometre bilgisi arasında cok fark olduğunu fark ettim. Arac 2011 model Renault symbol ve ilanda yazana gore arac 45.000K'mde.
İlandaki gorsellerde de goreceğimiz uzere aracın kilometre gostergesinde 44.859 km olarak gozukuyor. Ancak ilginc olan kısım ekspertiz raporuna baktığımızda bu arac 21.10.2012 tarihinde 2, 601, 41TL'lik bir kaza yapmış ve kayıtlara kilometre: 68.652 km olarak kaydedilmiş daha sonra 28.06.2021 tarhinde 4, 579, 41TL'lik bir kaza daha yapmış kayıtlara kilometre: 40.788 km olarak gecmiş şu anda ilanda 45.000 km ile satılık.
Bu arac 2012 ve 2021 tarihleri arasında kilometresinde duşurulme işlemi yapılmış olduğunu duşunuyorum. Vavacars'a mail attım bu konuyla ilgili ancak geri donuş yapmadılar ve mailden sonra aracı ilandan kaldırdılar şu an satılık olarak listelerde cıkmıyor ancak bu kadar her şeyi garanti eden titizlikle ekspertiz yapıp arac alıp satan bir firma da boyle bir tutarsızlık gormek biraz duşundurucu.
İlanın gorsellerini aşağıda paylaşıyorum.