Merhaba, biraz tuhaf bir soru fakat kız arkadaşım Sapanca'da yıl donumumuzu kutlamak icin bir yer ayarlamış ulaşım icin otobus kullanacaktık fakat istediğimiz saatlere uygun Eskişehir-sapanca arası otobus yok ya ayarladığımız yere 1 gun onceden gitmemiz ve otogarda kalmamız gerekiyor ya da 12'de giriş yapacağımız yere otobus saatlerinden dolayı akşam 7-8 gibi varabiliyoruz. Cok ani geliştiği icin tren bileti de bulamadık 24'u sabahı orada olmamız gerek ama o gune bilet kalmamış sadece akşam var. Otobus ile aktarmalı minibus ve taksi yaparak varacağımız yere gidebileceğimiz bir rota cizdik ama bu sefer de 2 kişi otobus oradan minubus oradan taksi falan derken ulaşımımız hem cok eziyet oluyor hem de ulaşım ucretimiz gidiş donuş 600-700 lirayı buluyor. Aracımla yakıt hesabı yaptığımda en baba gezerek 500 liraya gidiş donuş yapabiliyoruz ve hususi aracımla gidip rahat etme imkanımız oluyor, bu yuzden aracımla gitmeyi duşunuyoruz ve asıl problemde burada başlıyor işte.
Aracımın sigortası 1.5 ay once bitti 4000 lira gibi sacma bir rakam cektiklerinden dolayı maddi durumlardan hÂl yaptırmadım 2-3 yıldır şehir ici dışı arac kullanıyorum ve şimdiye kadar hic sabah saatlerinde cevirmeye girmedim, cevirme yaptıklarını da (en azından gittiğim yerlerde) gormedim. Soracağım şu ki 9-12 arası sabah oğlen saatlerinde cevirmeye denk gelir miyim? Gelirsem sigortasız olduğundan dolayı direkt bağlama işlemi mi uygulanıyor yoksa ceza mı kesiyorlar? Veya bu guzergahta cevirme var mı bilen birileri aydınlatıp bir fikir verirse cok sevinirim.
Sigortasız aracla cevirmeye girilirse sorun olur mu?
Otomobil Forumları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- Sigortasız aracla cevirmeye girilirse sorun olur mu?