Merhaba,

2016 Seat İbiza reference Plus paket araca sahibim. Nadiren olmak uzere bazen sağ/sol kısa bazen sağ/sol sis farları icin arıza kaydı veriyor. Yaklaşık 2 ay once aracımı yıkadıktan 2 km yol kat ettikten hemen sonra sağ kısa farım icin ekrana arıza kaydı geldi ve aractan inip baktığımda gercekten de yanmıyordu. Sonrasında kısa farların her ikisini de değiştirdim sorun ortadan kalktı. Belli bir sure sonra aynısını yapmaya başladı, bu sefer bazen sağ/sol kısalar bazen sağ/sol sisler olmak uzere arıza kayıtları ekrana geliyordu. Aractan inip baktığımda farlar gayet duzgun bir şekilde yanıyordu, kontağı kapatıp tekrardan calıştırdığımda hata gidiyordu. Muhtemelen 2 ay once kısaları değiştirdiğimde gercekten bozulmuştu. Ama şu an yaşamış olduğum soruna bir anlam veremiyorum. Temassızlık olduğunu da duşunmuyorum, zira kontağı kapatıp acınca kesin olarak duzeliyor. Beni şu anda şuphelendiren parca far beyni. Umuyorum ki far beyni arızalı değildir. tabii ki kimse gormeden kesin bir yorum yapamaz ama kaba taslak olarak sizce aracımda nasıl bir sorun olabilir, onemli bir sorun mudur ve ortalama ne kadar harcama ile bu sorunun ustesinden gelebilirim? Yanıtlarınız icin şimdiden teşekkurler.