Butce uc aşağı beş yukarı oynayabilir. Şu an elimizde 2015 1.2 tsı comfortlıne sadece 52.000 de jetta var aile aracı olarak cok memnunuz ici bagajı segmentine gore cok geniş donanım yılına gore yeterliydi 1.2 olmasına rağmen cok iyi bir gidişi vardı piyasa değeri olarak ortalama 460 civarında 450'ye kolayca satarız diye duşunuyorum. Kaldı ki alıcısı var alıcısı olmasa bile Arabam.com 439.100 TL araca teklif sunmakta.
Şimdi konumuza donecek olursak butce bu aralıkta aklımızda sıfır 1.5 flama X pack corolla var liste fiyatı 630.000 bayide 620.000'e anlaşıp 10.000 TL'ye de simit şeklinde LPG taktırıp uzun yıllar sorunsuzca kullanmak. Ve ya 2020 model 1.6 LPG'li olanlarına bakmaktayım benim onceliğim bu. Bu kadar para vereceğimiz arabada olması gereken bazı kriterler var.
LPG şart eğer LPG olmayacak ise dahi 1.0 motor ustu benzinli arac olmamalı. Dizele hic girmeyelim bile.
Donanım kesin olarak tatmin etmeli corolla da adaptif hız sabitlemeden tutun kablosuz şarja kadar zibilyon tane ozellik var.
Az yakmalı eskiden amac performanstı fakat bu devirde az yakması Turbo Jettadan sonra atmosferik Corollaya binilir mi onu da duşunuyorum.
İci ve bagajı geniş olmalı 4 kişilik aile en az jettada ettiğimiz kadar rahat etmeliyiz bagaj hacmi 460 litreden az olmamalı.
Yardımcı olacak herkese teşekkurler sanırım bu maddelerden sonra Corolla haric arac kalmadı.
650.000 TL araba tavsiyesi
Otomobil Forumları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Otomobil Forumları
- 650.000 TL araba tavsiyesi