Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi maks butce 7600 TL'lik bir araba alıcağız. Parcası ucuz olsun az yaksın cok kacsın cabuk okutabileceğimiz bir araba arıyoruz. Aracı yaklaşık 2 yıl yada 3 yıl kullanacağız. Bu 2-3 yıl zaman icin az arıza veren bir arac istiyoruz. Bazen tarlalara gidip yerinden domates falan alıyoruz. (malum pazarlarda pahalı)Şimdi bu uc modelinde temiz olduğunu var sayarsak hangisi alınmalı? Babam broadwayler cok az yaktığı icin yuruyeni mukemmel olduğu icin ve arada sırada tarlaya gittiğimiz icin broadwayden yana. Ben ise tempranın ve tiponun rahatlık yol tutuşundan yanayım. Tempra ve Tipoda olabilir cunku 2 serininde broadwaye yakın bir değerde yaktığını oğrendim. Bizde zamanında 97 tipo vardı. Cok rahattı az yakardı. İnternet sitesine girip baktığımızda 5-6 tane tipo cıkıyor o fiyat aralığında. Tempra ise 50 ye yakın cıkıyor. Az cıkıyor cunku tum şehirler değil sadece ankara ici olarak arıyoruz. Başka bir şehre gidip alma duşuncesinde değiliz. Hemen ayağımızın altında olsun istiyoruz. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Hangisi alınmalı ?