Merhaba,
Elimde "HP deskjet Ink Advantage 4645 e-all-in-One" isimli, HP3EA090 modelli bir yazıcı var.
Bu yazıcı, Windows 10 ve altında gayet rahat calışırken, Windows 10'da bu yazıcıyı duzgun bir şekilde kullanamıyorum. Hep bir sorun, bir aksilik yaşıyorum.

İlk once normal bir şekilde yazıcıyı kurmayı denedim fakat "surucu kullanılamıyor", "yazıcı cevrimdışı", "hata (sadece bu kadar, acıklaması bile yok)" ve yazıcının coğu fonksiyonunun algılanmadığı bir suru problem ile karşılaştım.
Sonra tum her şeyi kaldırıp HP Smart ile kurmayı denedim, cihazı gordu fakat kurulumu yine tamamlayamadı. Talimatları yerine getirsem dahi herhangi bir şey değişmedi.

HP Deskjet Ink Advantage 4645 e-All-in-One Yazıcı Yazılım ve Surucu İndirmeleri | HP® Muşteri Desteği Şunun icin en guncel suruculeri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: HP Deskjet Ink Advantage 4645 e-All-in-One Yazıcı.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi icin HP Programlama ve Yazıcı urunlerinin doğru suruculerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ucretsiz olarak indirebileceğiniz...
support.hp.com

Son care olarak yukarıda belirttiğim linkten suruculeri indirip kendim kurmaya karar verdim. Burada da "yazıcı surucusu guncel", "yazıcı tespit edilemedi" ve daha bir suru sacma hatayla karşılaştım.

Aygıt yoneticisinden suruculeri kurmayı denedim fakat bu sefer de "suruculer yuklenmiyor cunku imzalanmamış" vb. hatalar aldım.

Anlayamıyorum, Windows 10'a ozel bir Driver'ı yok mu bunun?

Teşekkurler.

Dosya Ekleri deviceerror.PNG 3,8 KB · Goruntuleme: 11

devicemanagerupdeateerror.PNG 37,3 KB · Goruntuleme: 9