Evet, bugun bu fiyata bulunmayacak kalitede ucuz bir urun ile karşınızdayım. Şu an en ucuzu 1400 TL olan ve bunun dışında 1500 TL'ye satılan Samsung CLP-365W model numaralı yazıcıdan biraz bahsetmek istiyorum.
Urun gorseli:

Urunun detaylı ozellikleri: Samsung CLP-365W Renkli Lazer Yazıcı - Yazıcı Belirtimleri | HP® Muşteri Desteği

Urun linki: Samsung CLP-365 Lazer Yazıcı Fiyatları, Ozellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakce

İcerisindeki toner modelleri:
Cyan (Camgobeği): CLT-C406S 1000 sayfa cıktı kapasiteli Magenta (Macenta): CLT-M406S 1000 sayfa cıktı kapasiteli Yellow (Sarı): CLT-Y406S 1000 sayfa cıktı kapasiteli Black (Siyah): CLT-K406S 1500 sayfa cıktı kapasiteli
Urunun iyi yanları:
Renkli yazdırma ozelliğinin olması. Siyah-beyaz cıktı alırken dakikada 19 sayfa yazdırma hızına sahip olması. Renkli cıktı alırken dakikada 4 sayfa yazdırma hızına sahip olması. Kablosuz (Wi-Fi) desteği sayesinde mobil cihazlardan yazıcıyı yazdırma işlemlerinde kullanabilme. Siyah tonerin 1500 sayfa ve diğer renkli tonerlerin 1000 sayfa cıktı kapasitesine sahip olması. (Bu kapasite sizin cıktınızdaki renk oranına ve doygunluğuna gore azalabilir.) Windows desteğinin yanında macOS ve Linux desteği de mevcut.
Urunun kotu yanları:
Yanında başlangıc yani demo toneriyle gelirse renkli cıktı kapasitesi 500'e ve siyah-beyaz cıktı kapasitesi 750'ye duşuyor. (Bu tarz durumlarda kendiniz toner satın alıp yukarıda verilen değerleri yine elde edebilirsiniz.) Cihaz yaklaşık olarak 10 kg ve bu da biraz ağır demek. Otomatik cift taraflı baskı ozelliği yok. Yalnızca elle cift taraflı yazdırılabiliyor. Yuksek kalitede cıktı alırsanız tonerler normale kıyasla cok cabuk bitebilir. Normal modda veya eko modda yazdırılırsa daha fazla cıktı alınabileceğini de unutmamak gerek. Ek olarak daha once @bilgisayarKurdu tarafından hazırlanan inceleme konusunu da aşağıya bırakıyorum. Eğer yazıcıyı almak isterseniz pek bir şey kaybetmezsiniz, benden demesi.

Samsung CLP-365 İncelemesi Bu konumuzda Samsung'un "En kucuk renkli lazer yazıcı" olduğunu iddia ettiği ve gercekten kucuk bir boyutu olan CLP-365 modelni inceleyeceğiz. En başta fiyatını belirtelim. %30 indirim ile 305 TL'den satın almış bulunuyorum. Yazıcının boyutu = 382 x 309 x 211 mm (15 inc x 12,2 inc x 8,3 inc)...
www.technopat.net