Arkadaşlar merhaba, 4-5 yıldır Samsung Curved Smart TV (modelini tam adıyla bilmiyorum) kullanıyoruz. Bu zamana kadar bir problem yoktu ama bu akşam bir sorunla karşılaştık. Televizyon normal calışıyordu, yarım saat kapatıp actıktan sonra Tivibu'nun gostermediğini fark ettik. Normalde televizyonun arkasında 1. HDMI girişi boş, 2. girişte Tivibu, 3. girişte PlayStation ve 4. giriş boş olarak kullanıyorduk. Ben de acaba sorun girişte mi dedim ve Tivibu'nun kablosunu 1. girişe taktım. Televizyon -2. HDMI girişi secili olmasına rağmen- 1. girişteki Tivibu'yu gostermeye başladı. Daha sonra PlayStation'u acmaya calıştım. 3. girişi sectiğimde otomatik olarak PlayStation acıldı ama ekrana goruntusu gelmedi hala Tivibu gosteriyordu. Daha sonra boş olan 4. girişi de sectim TV'den ve o da Tivibu'yu gostermeye devam etti. Şu an PlayStation'un goruntusu bir turlu gelmiyor ve hangi giriş secili olursa olsun hep Tivibu'yu gosteriyor. Normalde boş olan bir giriş secildiğinde ekran siyah olarak kalırdı ve sinyal yok yazardı ama şu an ne olursa olsun hep Tivibu var ekranda.

Anlatım biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın ama PlayStation'un hicbir şekilde goruntusunu alamamak gercekten sinir bozucu bir durum. Aklına ufacık bir cozum gelen varsa şimdiden teşekkur ederim.