Simdi, ilk basta alma amacım oyun. Yatağımın karsısında rahatca oynamak icin alacağım. Yeni gelecek televizyonla izleme mesafem 2 m. 10 cm. Civarı. Goz sağlığım ve konfor acısından en iyi kac Inc televizyon bana uygun olur bilemiyorum. Ayrıca televizyon icin koyabileceğim en uzun mesafe 134 cm. (Genislik olarak). Boy olarak sıkıntı yok.
Basta oyun icin alacağım demistim. İleri de yeni konsol olarak PS5 almayı dusunuyorum ama daha almama var ona, cıktığı gibi almayı dusunmuyorum. O gelene kadar bilgisayarıma bağlamayı dusunuyorum HDMI kablosu ile. Sistemimin ekran kartı GTX 1060 6 GB. İmzamda yazdığı gibi. Asıl soru burada yatıyor. 4K mı Full HD mi? Bu kartın gucu belli. Kendim DSR ile oynadığım oyunları test ettim. 60 FPS almak istiyorsam ayarları bayağı dusurmem gerekiyor ancak 30 FPS bana yeter dersem yuksek grafik ayarlarında coğunlukla kalabiliyorum. Ama 60 FPS'den 30'a dusmek de biraz tatsız oluyor. Forza Horizon vs. oynarken rahatsız ediyor beni. Ote yandan artık televizyon almısken de Full HD almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Bir de ileride yeni konsola Full HD televizyon ne kadar yakısır bilemiyorum. Arada kalmıs durumdayım.
Bunlara ek olarak LCD panel mi yoksa LED panel mi daha goruntu kalitesi icin uygun? Ayrıca HDR ve simdi televizyonlarda bulunan "Oyun Modu" ozelliğinin olması sizce onemli mi? Samsung bu konularda iyi gibi geldi bana.
Son olarak da butcem maksimum 3500 TL. Ben biraz bakındım. Bu ikisi hosuma gitti gibi. Sizler neler onerirsiniz? Tesekkurler.
Samsung 40T5300 40'' 101 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart Fiyatı Samsung 40T5300 40'' 101 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Smart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!

Samsung UE-43RU7090 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı Samsung UE-43RU7090 43'' 109 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!