Merhabalar. Samsung'un 55Q60R modelini duşunuyoruz fakat aklımda bir soru var. Elimizde 120GB Kingston HyperX 3K SSD bulunuyor ve fazlalıktan dolayı, PC SSD'sinden 1 USB 2.0 ve 1 adet de USB 3.0 cıkışı olmak uzere taşınabilir bir SSD'ye cevirdik. Bu televizyonu duşunmemizin ilk nedeni, ust duzey film deneyimi yaşamak icin, ikinci nedeni ise mevcut televizyonumuzun omrunun sonuna yaklaşması. Program ile herhangi bir filmi. MP4. MKV ya da herhangi bir video formatında 2560X1440 @60Hz ya da 3840X2160 @60Hz kalitede 320 kbps stereo ses cozuculeri ile render' layabiliyorum (60FPS ayarlasam da, fark pek belli olmuyor ama filmde az da olsa akıcılık sağlıyor.). Bu cevirme sonucunda 4K 60FPS ya da 2K 60FPS bir film ortaya cıkıyor. Bu guzel televizyon da, bu kaliteyi hak ediyor diye duşunuyorum. Render' ladığım filmi de SSD'ye atıp, 55Q60R modelinde calıştırmak istiyorum. Her yerde araştırdım bulamadım, Samsung'un canlı desteğine başvurdum olumlu ya da olumsuz cevap veremediler. Bu televizyonu kullanıp boyle bir şey denemiş ya da calışabileceğini ya da calışamayacağını acıklayabilen birisi varsa, yardımcı olursa sevinirim.