Herkese merhabalar. Başlıkta da bahsettiğim gibi 7000TL civarında bir butce ile 65" televizyon arıyorum. Şu an gozume kestirdiğim Philips'in 65PUS8204/12 modeli ve yenilenmiş surumu olan 65PUS8505/62 modeli. Anladığım kadarıyla aralarındaki en buyuk fark HDCP 2.2'den 2.3'e geciş ve yenilenmiş bir kumanda. Mumkunse yeni modeli almayı tercih ederim ancak cıkış 2020 modeli olarak gecse de cıkış tarihi hakkında hicbir şey bulamadım, bu konuda da bilginiz varsa cok yardımcı olur.
Televizyon ailemin Plex sunucumuzdan dizi ve film izlemesi icin, ancak sunucu Rasberry Pi 4'ten ibaret olduğu icin sunucudan direkt yayın yapılacak (yani Bitrate'i duşurecek bir transcoding işlemi mumkun değil), bu yuzden televizyonun işlemcisinin ağır dosyaları kaldırabilmesi gerekiyor. Anladığım kadarıyla P5 işlemcisi bunu yapabilecek kapasitede, ama diğer televizyon ureticilerinin bu konuda ne kadar iyi olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Mumkunse Android TV alternatifleri arıyorum, ancak Tizen ve WebOS'in Plex destekleri de yeterince olduğu icin Samsung ve LG onerilere de acığım. Android tarafında da Philips ve Sony dışında onerdiğiniz marka varsa yardımcı olur. Şimdiden teşekkur ederim.
7000TL Butce ile 65" Televizyon Tavsiyesi
Televizyon0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Tüketici Ürünleri
- Televizyon
- 7000TL Butce ile 65" Televizyon Tavsiyesi