Oncelikle hayırlı akşamlarınız olsun. Yaklaşık 1 aydır TV araştırıyorum. En başta LG alacaktım lÂkin Philips Ambilight The One Serisi TV'leri keşif edene kadar Bildiğiniz uzere bu TV'lerde arka ışıklandırma ve goruntu iyileştirici HDR, HDR10, HDR10+ Double Vision, P5 gibi ozellikler mevcut TV'nin ozelliklerine sozum yok. Kafamı karıştıran sorunlar bu TV'leri alan kişilerin geri donuş mesajları alttaki link gibi; Philips TV Piksel Şikayetleri - Şikayetvar
Paylaştığım bu sitedeki sorunlar başka markalara yonelmeme neden oluyor. Sorunların başlıcaları:
Bu TV'yi alan arkadaşların ilk kurulumdan sonra olu piksel sorunu ve teknik servis bu olağan bir şeydir gibi, bu sorunu bilerek aldınız gibicesine geri donuş yapmaları. Bulutlanma sorunu. TV'nin icerisine toz girmesi. En onemlisi de teknik servis bir sorun oldu mu ilgilenmemesi gibi nedenler. Siz ne duşunuyorsunuz? O kadar para veriyoruz, hicbirimiz bu sorunlari istemeyiz. Alıcıyla urunu satana kadar ilgileniyorlar. Cok uzattım, ozur diliyorum ama okumanızı tavsiye ediyorum. Teşekkurler.