Arkadaşlar oncelikle herkese merhaba,

Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden başlıkta belirttiğim marka ve model televizyon alacağım fakat aklımda bazı sorular var. İlk olarak bu televizyonun yenileme hızı 50 Hz ve ben Turkiye'de yayın yapan belli kanalların kac HZ yayın yaptıklarını bilmiyorum. Yani demek istediğim 50 Hz yenileme hızı uydu yayınlarını izlemek icin yeterli midir? İkinci sorum ise Netflix'te olan icerikler kac FPS ve alacağım televizyon Netflix icin uygun mu? Son sorum ise Vatan Bilgisayar ile Samsung Turkiye mağazasının internet sitesinde alacağım televizyonun fiyatı arasında fark var sizce kuşkulanmalı mıyım?

Cok soru sordum onun icin ozur dilerim ve cevaplayacağınız sorular icin şimdiden teşekkur ediyorum.

Alacağım televizyonun bağlantı adresi:

Samsung UE 40n5300 40'' fhd smart televizyon fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri. Samsung UE 40n5300 kampanyalar ve uygun fiyat secenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. Samsung UE 40n5300 40'' fhd smart televizyon fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri. Samsung UE 40n5300 kampanyalar ve uygun fiyat secenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
www.vatanbilgisayar.com