Sivasspor Teknik Direktoru Rıza Calımbay, Giresunspor'u 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.
Rıza Calımbay, iyi bir mucadele olduğunu belirterek, "Bizim mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Bundan once deplasmanda iki mac oynadık. İkisinde de cok iyi oynadık. Onemli olan onu buraya da yansıtmaktı. Cunku bu sezon sahamızda galibiyetimiz yoktu. Onun icin iyi başladık, guzel bir şekilde bitirdik. Butun amacımız tum macları kazanmak. Bunun icin de atak oynamamız gerekiyordu. İleride coğaldık. İkinci yarıda daha da guzel pozisyonlara girdik. Oyuncularımızla ikinci yarı konuştuğumuzda rakibi sahamızda karşılamak ve aldığımız toplarla gole gitmek istemiştik. Ama maalesef sadece bir tane gercekleştirdik. Ama istediğimiz taktiği iyi şekilde yaptık. Pozisyonlara girdik, son vuruşlar istediğimiz gibi olmadı. Ama aldığımız galibiyet guzel bir galibiyetti. İyi oynayarak da macı bitirdik. Butun arkadaşlarımıza guven geldi. Taraftarımızla butunleşirsek cok daha iyi olacak. Pandemi oncesi taraftarımızla birlikteyken burada mağlubiyetimiz yoktu. Galibiyet ve guven geldikten sonra istediklerinizi yapabiliyorsunuz" dedi.
Trabzonspor macından sonra Avrupa Konferans Ligi'nde Cluj ile final macı oynayacaklarını belirten Calımbay, "Buraya gercek taraftarların gelmesi gerekiyor, her şeyini verecek kişilerin gelmesi gerekiyor. Ben artık taraftarı cağırmak istemiyorum. Bu takım 3 senedir mukemmel işler yapıyor. Sivasspor'u Avrupa'da tanımayan yok. Onların da mutlaka gelmesi gerekiyor ama icten olan taraftarların gelmesi gerekiyor" diye konuştu.
Bugunku macta takımın yıldızlarından olan İsrailli oyuncu Dia Saba icin de değerlendirme yapan Calımbay, "Dia Saba, gercekten cok iyi bir oyuncu ve takım tarafından da seviliyor. Cok daha iyi olacağına inanıyorum" diye konuştu.
Sivasspor - Giresunspor macı sonrası Rıza Calımbay: Taraftarımızla butunleşirsek cok daha iyi olacak
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sivasspor - Giresunspor macı sonrası Rıza Calımbay: Taraftarımızla butunleşirsek cok daha iyi olacak