Monitor televizyon onerisi
Televizyon0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Tüketici Ürünleri
- Televizyon
- Monitor televizyon onerisi
-
17-10-2022, 23:32:04Uzun yıllardır dizustu bilgisayar kullanıyorum, uzun yıllardır hatta kafadan 10 sene diyelim; bir kerede oturup 40 dk boyunca sabit televizyon izlememişimdir. Televizyon bana cok buyuk geliyor izleyemiyorum, sorun buyukluk mu bilmiyorum kafam karışık. Sorunun ne olduğunu ve ne istediğimi tam bilmiyorum. Galiba ben alışmadığım icin uzaktan koltukta oturup bir şey izleyince yoruluyorum. Yakından izlemem gerekiyor, dizustu bilgisayar pozisyon ve buyukluk acısından konforlu değil ve zevk vermiyor. Yakından izleyebileceğim ortalama 60-70 CM (24 inc oluyor galiba bilmiyorum) uzunluğunda gozumu bozmayacak televizyon kalitesi verebilecek uygun bir monitor arıyorum. Oyun oynamıyorum, sosyal medya icerikleri ve film icin kullanacağım o yuzden tamamen canlı goruntu ve renk kalitesi odaklı olmasını istiyorum. Kavisli ekran olursa iyi olur ama butceme yeter mi bilmiyorum. 1000 TL'ye kadar cıkabilirim ama 800 liraya da iyi ekranlar varsa onerin. Laptop, telefon her şeyi ust uste aldım kurudum. Bulaşık makinesi de alacağım taksitlerim cok fazla. 100 lira daha koy bunu al cok fark eder diyorsanız 1100 TL'ye de cıkabilirim. Benim bu konuda hic bilgim yok o yuzden araştırdım karar veremedim. Teşekkurler.