Evet arkadaşlar hepinize tekrar selamlar.
Xbox Series X icin 4K 120Hz bir televizyon istiyorum. Biraz araştırdım ve bazı televizyonlarda 100Hz gibi değerler gordum. Cok buyuk bir fark var mıdır aralarında? Televizyonu uzun omurlu kullanacağız. Aynı zamanda Xbox Series X'in tum ozelliklerinden ve gucunden faydalanmak istiyorum. Bu yuzden onceliğim 120Hz olması.
Televizyonu maclar film/dizi ve Xbox Series X icin kullanacağız. Duşuk gecikme suresi benim icin cok onemli, bunu goz onunde bulundurursanız cok sevinirim.
İlaveten beğendiğim bazı televizyonlarda g seviye enerji tasarrufu olduğunu gordum. Onemli bir şey mi bu? Yukarıda saydığım ozellikler icin bu enerji tasarrufundan vazgecebilirim, eğer cok onemli bir şey değilse.
Galiba daha cok LG NanoCell serisi tavsiye ediliyor. Samsung'un Q95t modeli de ilgimi cekmedi değil. Ozellikle Technopat'ın bu televizyonu incelemesi de televizyonu seceneklerim arasına soktu.
(Bahsettiğim video)

İlaveten yaptığım birkac kucuk araştırmaya gore HDR'ın televizyonda onemli bir şey olduğunu anladım. (eğer yanlışım varsa duzeltin) bu yuzden televizyonda kaliteli bir HDR olmasını da istiyorum. Ancak onceliğim değil eğer olabiliyorsa iyi olur.

Başka bir sorumda 4K bir televizyonda canım istediği zaman 1080 ve 1440p cozunurlukte oyun oynayıp oynamayacağım konusunda. Boyle bir şey mumkun mu?

Son olarak, 55 veya 65 inc bizim icin uygundur daha fazlasına gerek yok.

Butce: 15000 TL daha fazla pek cıkamam. Bunu kacırma dediğiniz bir televizyon olmadığı surece.

Not: Lutfen 50/60Hz televizyonlar onermeyin.