Fenerbahce, Spor Toto Super Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragucu ile karşı karşıya geldi. Mucadele 3-0'lık skorla sarı-lacivertlilerin lehine tamamlandı.
Kanarya'da teknik direktor Jorge Jesus karşılaşma sonrası acıklamalarda bulundu. Jesus acıklamalarında, "Galibiyetler her zaman iyidir. 3-0 gibi net bir skor aldık. İlk yarım saatte bizim icin bazı zorluklar yaşattılar ama onemli olan kazanmaktı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 tane attık, daha fazla da atabilirdik." ifadelerini kullandı.
İŞTE JORGE JESUS'UN ACIKLAMALARI
"Galibiyetler her zaman iyidir. 3-0 gibi net bir skor aldık. İlk yarım saatte bizim icin bazı zorluklar yaşattılar ama onemli olan kazanmaktı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 tane attık, daha fazla da atabilirdik. Taraftarlarımıza teşekkur ediyorum, Ankara'ya gelen taraftarlarımız bize yardımcı oldular. Şimdi onumuzdeki hafta lig macı ve ardından olan Rennes macına hazırlanacağız. "
"Hafta ici mac yapmayacağız. Cumartesi bir lig macımız, ardından Rennes macımız var. Başakşehir ile oynayacağız, zor bir mac olacak ama taraftarlarımız ile birlikte bu macı da kolaylaştıracağımıza eminim."