Fenerbahce, Spor Toto Super Lig'in 10. haftasında MKE Ankaragucu ile karşı karşıya geldi. Mucadele 3-0'lık skorla sarı-lacivertlilerin lehine tamamlandı.
Kanarya'da teknik direktor Jorge Jesus karşılaşma sonrası acıklamalarda bulundu. Jesus acıklamalarında, "Galibiyetler her zaman iyidir. 3-0 gibi net bir skor aldık. İlk yarım saatte bizim icin bazı zorluklar yaşattılar ama onemli olan kazanmaktı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 tane attık, daha fazla da atabilirdik." ifadelerini kullandı.
İŞTE JORGE JESUS'UN ACIKLAMALARI
"Galibiyetler her zaman iyidir. 3-0 gibi net bir skor aldık. İlk yarım saatte bizim icin bazı zorluklar yaşattılar ama onemli olan kazanmaktı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 tane attık, daha fazla da atabilirdik. Taraftarlarımıza teşekkur ediyorum, Ankara'ya gelen taraftarlarımız bize yardımcı oldular. Şimdi onumuzdeki hafta lig macı ve ardından olan Rennes macına hazırlanacağız. "
"Hafta ici mac yapmayacağız. Cumartesi bir lig macımız, ardından Rennes macımız var. Başakşehir ile oynayacağız, zor bir mac olacak ama taraftarlarımız ile birlikte bu macı da kolaylaştıracağımıza eminim."
Jorge Jesus MKE Ankaragucu galibiyeti sonrası acıklamalarda bulundu
Spor Haberleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Spor Haberleri
- Jorge Jesus MKE Ankaragucu galibiyeti sonrası acıklamalarda bulundu