Super Lig'in 10. haftasında Fenerbahce, MKE Ankaragucu ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'ndaki mucadeleyi Fenerbahce, 3-0'lık skorla kazandı. Fenerbahce Teknik Direktoru Jorge Jesus, 3-0 kazanılan MKE Ankaragucu karşılaşmasını değerlendirdi. Oyuncularını tebrik eden Jorge Jesus, "Galibiyetler her zaman iyidir. İki gol bulduk ama ilk yarım saatte zorluklar yaşadık. Her mac icin kazanmak en onemli amac. Oyuncularımı tebrik ederim. Rakiplerden daha iyi olmak icin calışıyoruz. Daha cok gol atabilirdik. Taraftarlarımıza da teşekkur ederim, bizi desteklediler. Şimdi lig macı ve sonrasındaki Rennes macına odaklanacağız. Gruptaki en ciddi rakip." ifadelerini kullandı. Taraftarların desteğiyle macların daha kolaylaşacağını soyleyen Jesus, "Cumartesi Başakşehir, Perşembe Rennes macı var. Hafta ici mac olmaması, dinlenmek icin guzel olacak. Başakşehir sıralamada uzerimizde, zor mac olacak. Taraftarın desteğiyle macın kolaylaşacağını duşunuyorum." dedi. Hafta sonu oynanacak olan Başakşehir macı oncesinde taraftarların Altay'ı tribune cağırmasını isteyen Jorge Jesus, "Kendimi iyi hissediyorum. Haftada 2 maca alışkınım. Haftada 1 mac yapsak, alışkın olmazdım. Şampiyonlar Ligi ya da UEFA Avrupa Ligi, sonrasında lig macı. Cumartesi gunu oynayacağımız maca taraftarı davet ediyorum ve Altay Bayındır'ı tribune cağırmalarını istiyorum." ifadelerini kullandı.