Merhabalar ilk defa Smart TV almayı duşunuyorum. Bu konuda pek fazla bilgim yok. Şu ana kadar fazla TV izleyicisi değildim. Film arşivim var oylece duruyor. Arasıra TV'de dizilerimi takip ediyorum. Bunun yanında kendi takımının maclarını İPTV panellerden izlemek istiyorum. Ya da Ceptetev, dileğinyerde gibi uygulalamardan.
Normalde bu panel yayınlarını İPTV linkleri dağıtan sitelerden alıp bilgisayarda VLC player ile acıp izleyebilıyordum. Aynı mantıkla TV'de ızleyebilir mıyım bilmiyorum.
Oncelıkler aklımda J850V almak vardı. Lakin bellek hatası olduğunu soyleyenlerden dolayı biraz soğumuş durumdayım. Bana ust modeli almamı soyledıler. Yanı son model falan. TV sesin iyi olmasını istiyorum. Yani ayrıyetten ses sıstemı almak istemıyorum. Samsung mu 9000 aklımda vardı. Lakin yan acildan bakınca beyazlama olduğu gozukuluyor.
Her modelde var mı bilmiyorum. Bir de kumandalarının iyi olmadığını soylenıyor. Yani kullanıcı yorumlarından bakıyorum.bu bahsettiğim ozellıklerde hangı TV marka modelını onerırsınız butcem 5 bın TL civarı.fazla aşmak istemıyorum
5000 TL'ye TV Onerisi
Televizyon0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Tüketici Ürünleri
- Televizyon
- 5000 TL'ye TV Onerisi