Bu gune kadar PC monitorunu aynı zamanda da TV olarak kullandım dizi ve filmleri projeksiyondan izlediğim icin TV almaya ihtiyac duymamıştım ama artık duyuyorum

Oncelikle 32" benim icin yeterli, uydu alıcılı olmasına gerek yok cunku digiturk kullanıyorum, smart olmasa da olur projeksiyon ve MI box kullanıyorum. Benim icin en onemli şey goruntu kalitesi, annemin evindeki 7-8 yıllık LG son model yerli TV'leri ezer gecer goruntu kalitesi olarak. Bu nedenle LG, Samsung, Philips gibi markalara guveniyorum ama fiyatlar bayağı ucmuş, 4K'ya 32" satıyor LG.

3000 TL'ye alabileceğim goruntu ve malzeme kalitesi iyi olan bir TV var mıdır ya da direkt bunu alıp geceyim mi? Bu urunde de beni en cok ikilemde bırakan şey VA panel olması.

https://www.hepsiburada.com/samsung-m5-ls32am500n-32-82-cm-fhd-hdr-cercevesiz-smart-monitor-pm-HB000014N0X0?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6807.dsa.elk. ev-elektronigi-tv-tv-led-ekran&isFashion=true&ds_rl=1294343&gclid=Cj0KCQjw_ fiLBhDOARIsAF4khR391kR5d4vPydhiiy0Nnne-tKaePG524x-fH9iGMQ-B5dvqtR4rmUAaAuEqEALw_wcB&gclsrc=aw.ds