PlayStation 4 icin TV onerisi
Televizyon0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Tüketici Ürünleri
- Televizyon
- PlayStation 4 icin TV onerisi
-
17-10-2022, 21:07:35Merhaba arkadaşlar, bir sure once maddi sıkıntılarından oturu Toshiba 43 inch TV ve PlayStation 3 konsolumu satmıştım. Malum PlayStation 3 ozel oyunlarını vs. komple bitirmiştim. Cok sevdiğim bir konsoldu. Şu an maddi durumum duzeldi, PlayStation 4 almayı planlıyorum fakat oncesinde TV almaya karar verdim. Piyasadaki sıfır TV fiyatları ekonomiden oturu cok ucuk olduğu icin maalesef butcem elvermiyor. Mahallemizde kafe işleten bir esnaf abim var ve yıllardır tanıyorum. Elinde kullanım fazlası 55 inc hi level 4K UHD LED TV varmış. Bugun gittim baktım, urun IPS panel, 4K cozunurlukte. Gayet yeterli geldi bana. YouTube seri bir şekilde calışıyor, o da cabası. Netflix filan aramıyorum zaten. Sırf konsol bağlama, oyun oynama fikri var. Fiyatta da 3 bin TL istedi. Bugun anlaştık ve yarın inşallah alacağım. Fiyat nasıl sizce? Goruntu kalitesi filan fiyatına gore cok beğendim. Bu fiyata sıfır 32 inc HD ready TV'ler var. O yuzden yarın kesin almayı duşunuyorum. Oneri ve fikir verirseniz cok sevinirim. Sizce alınır mı?